Mijn player staat offline

Is the Media Player verbonden via Ethernet?

Wanneer de Media Player geen internet verbinding heeft kan deze geen contact maken met de server en staat hij als offline in jouw omgeving.

Om de Media Player te koppelen aan het Ethernet netwerk kun je de volgende stappen doorlopen:

1.  Sluit de netwerkkabel aan op de Media Player. De Media Player maakt automatisch contact met het internet.

Heeft u geen internet verbinding, blijft de Media Player offline doorloop dat onderstaande stappen.

1.  Sluit een muis aan op de USB port van de Media Player
2. Klik op de rechtermuisknop om de Signage app te sluiten
3. Ga nu in android naar de overzicht pagina waarop alle apps staan en klik op de app ‘Settings’.
4. Klik links in het menu op wifi en klik vervolgens .
5. Vul het wachtwoord in en klik op opslaan. Wanneer de aanmelding goed is verlopen dan zie je achter het netwerk ‘Connected’ staan.
6. Met de rechtermuisknop kan je weer terug naar de overzichtpagina waarop alle apps staan. Klik daar op de ‘IP Digital’ app.

Is the Media Player verbonden via WiFi?

Wanneer de Media Player geen internet verbinding heeft kan deze geen contact maken met de server en staat hij als offline in jouw omgeving.

Om de Media Player te koppelen aan een Wifi netwerk kun je de volgende stappen doorlopen:

1.  Sluit een muis aan op de USB port van de Media Player
2. Klik op de rechtermuisknop om de Signage app te sluiten
3. Ga nu in android naar de overzicht pagina waarop alle apps staan en klik op de app ‘Settings’.
4. Klik links in het menu op Wifi, aan de rechterkant staan alle beschikbare Wifi netwerken. Zie je geen netwerken staan? Controleer dan rechtsboven of de Wifi aanstaat (knop aan/uit). Klik nu op het Wifi netwerk waarmee je verbinding wilt maken.
5. Vul het wachtwoord in en klik op opslaan. Wanneer de aanmelding goed is verlopen dan zie je achter het netwerk ‘Connected’ staan.
6. Met de rechtermuisknop kan je weer terug naar de overzichtpagina waarop alle apps staan. Klik daar op de ‘IP Digital’ app.