Google presentaties

Upload jouw presentatie naar een Google Drive account (heb je nog geen account, dan kun je deze gratis aanmaken met 15gb opslag).

Login in op Google Drive en zoek de presentatie op. Klik met de rechtermuisknop op de presentatie en kies ‘delen’.

Bij toegang kies je voor ‘iedereen met deze link’.

Klik nu op link kopiëren.

Log nu in op jouw SignageSolutions omgeving en ga naar ‘apps’, open de ‘Google Presentaties’ app.

Klik op presentatie toevoegen. Geef je presentatie in het eerste veld een naam en ‘plak’ in het tweede veld de ‘URL’. Klik op opslaan.

De presentatie is nu toegevoegd.

Maak een nieuwe campagne aan, sleep de ‘Google Presentatie’ app in de tijdlijn (let op staand of liggende template).

Kies nu de presentatie die je wilt weergeven op het scherm.

Stel nu de overige configuraties in en kies voor ‘toepassen’. Je kunt aangeven hoeveel tijd er tussen de slides moeten zijn, of de besturingselementen zichtbaar moeten zijn (bij touchscreen) en of de presentatie automatisch moet herhalen (zet de tijdlijn op X seconden en trek de app over de volledige tijdlijn heen.)

Als je nu jouw campagne opslaat en publiceert is deze zichtbaar op het scherm.